PODIJELI

U srijedu, 10. svibnja u Umjetničkom Paviljonu, Tekstilno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu i neprofitna udruga Rotaract Zagreb Kaptol održat će humanitarnu modnu reviju pod nazivom”Fashion&Compassion” s ciljem prikupljanja sredstva za pomoć štićenicima udruge Nova Budućnost.

Ovom će prigodom etablirane i perspektivne hrvatske dizajnerice – Sanja Švraka, Ines Košmerl, Jelena Holec, Vedrana Mastela, Staša Doblanović i Loreta Gudelj – prikazati kreacije iz svojih najnovijih inozemnih i domaćih kolekcija.

Sav prihod od prodanih ulaznica osiguran je za svrhu opremanja životnog prostora udruge Nova Budućnost na lokaciji Velika Gorica i nabavci potrepština za njezine malene stanare. Ulaznice možete nabaviti po cijeni od 150 kn (redovna cijena) i 80 kn (studentska cijena) online prijavom na link: https://eu.jotform.com/raczgkaptol/fashion-compassion.

Važnost događanja prepoznali su i podržali Badel1862, Remex d.o.o. i Poliklinika za dječje bolesti Helena.Izvanredan spoj svježih domaćih dizajnerskih snaga, spektakularnog ambijenta Umjetničkog paviljona i doista plemenite svrhe razlog je zašto se ovakav događaj ne propušta.

O udruzi Nova Budućnost

Udruga brine o djeci bez adekvatne roditeljske skrbi, a djeluje na više lokacija u Republici Hrvatskoj. Poticanje obrazovanja, pružanje sigurnog doma te mirnog i sretnog djetinjstva prioriteti su odgajateljima iz Nove Budućnosti.

 

PODIJELI