PODIJELI

Stolnotenisačice zagrebačkog Dr. Časla obranile su naslov prvaka nakon što su u drugom susretu finala HEP Superlige svladale ekipu Tisa sa 4:1 (4:0 prvi susret).

Ovim uspjehom Dr. Časl je osvojio četvrti naslov u proteklih pet sezona, koliko su bili dominantni ove sezone najbolje govori podatak da nisu izgubili niti jedan susret.

Doduše, bilo je i za očekivati da će biti dominantni, predsjednik dr. Martin Tino Časl i trener Darko Arapović složili su vrlo dobru ekipu, za hrvatske prilike predobru. Naprimjer, Zheg Jiaqi je igračica koja je među Top 100 na svijetu, a u Hrvatskoj je sezonu završila bez poraza.

– Uspjeli smo izdržati pritisak, svi su očekivali i uvjerljiviji rezultat, ali Tis je u drugom susretu igrao odlično. Bili smo dominantni cijelu sezonu, koja je bila duga, prijetile su ozljede, pad forme, sve smo uspjeli izdržati i zasluženo osvojili – istaknuo je trener ekipe Darko Arapović, koji u svojoj riznici sad već ima popriličan broj trofeja. I kako se čini ta serija neće stati.

– Ne zamaram se time, idemo sezonu po sezonu pa do kud stignemo – zaključio je Arapović.

PODIJELI