PODIJELI

Na Europskom trgu, pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Zagreba i gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, jučer je otvoren prvi Gastro best fest.

Desetodnevni festival, koji je posvećen najboljim hrvatskim okusima, otvorio je gradonačelnik Milan Bandić, a za posjetioce će biti otvoren od 11 do 23 sati.

-Želim zahvaliti organizatorima koji iz godine u godinu podižu ljestvicu standarda atraktivnih festivala te tako direktno utječu na obogaćivanje turističke ponude našeg grada, koji u prva četiri mjeseca ove godine bilježi 15% povećanja u dolascima i 12% povećanja u noćenjima što je zaista impresivan rezultat ali i dokaz efikasne suradnje svih dionika u turizmu- rekao je gradonačelnik.

Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice je pozvala sve građane i posjetitelje i turiste Zagreba, da u sljedećih deset dana posjete ovaj festival i uživaju u hrvatskim delicijama.

Posjetitelji festivala mogu probati domaću hrvatsku hranu, od autohtonih, izvornih, lokalnih, tradicijskih jela do svega onoga što je Hrvatska usvojila, prihvatila i nudi, poput bosanske, turske, talijanske, austrijske i drugih kuhinja, istaknula je Suzy Josipović Redžepagić, direktorica Gastro best festivala.

PODIJELI