PODIJELI

Organizacija “Marijini obroci” osiguravaju obroke koji mijenjaju život najsiromašnijoj djeci svakoga dana kad pohađaju školu.

Osiguravaju hranu za 1 230 171 gladne školske djece diljem svijeta, a za 120 kuna osigurava se hrana jednom djetetu za čitavu školsku godinu.

U Facebook grupi “Studentski dom “Stjepan Radić” – “Sava” pozivaju sve zainteresirane da sudjeluju u humanitarnom kvizu čiji se prihodi doniraju organizaciji “Marijini obroci”. Kviz će se održati u srijedu 24. svibnja od 20:00 – 23:00 sati u Caffe bar & Night baru Princ Student, na lokaciji Savska cesta 164, Zagreb.

15 ekipa, 20 kuna

Mali prostor onemogućava prijavu velikog broja ekipa pa se iz tog razloga prijaviti može samo 15 ekipa. Ekipa može imati do 4 člana, a kotizacija po članu ekipe iznosi 20 kuna. Kviz je humanitarnog karaktera i osnovni cilj je prikupljanje sredstava za pomoć onima koji su u životu imali manje sreće od nas, no kako kviz ne bi izgubio natjecateljski karakter osigurane su nagrade za tri najbolje ekipe.

Ekipe možete prijaviti na mail [email protected]

– Vašim sudjelovanjem i donacijom djeci se u školama osigurava najosnovnija hrana. Ta hrana mnoge je roditelje potakla da svoju djecu pošalju u školu kako ne bi bila gladna. Mnoga djeca su baš zbog Marijinih obroka dobila priliku za život i obrazovanje – piše na Facebook stranici.

(Foto: Facebook/Marijini obroci)

PODIJELI