PODIJELI

Zagrebačka pivovara pokazala je važnost dobrosusjedskih odnosa te u sklopu svog društveno odgovornog projekta „Pivovara moj susjed“ podržala Sajam dobrosusjedstva koji se ovog vikenda održao na zagrebačkom Črnomercu.

Sajam dobrosusjedstva održao se u povodu obilježavanja Međunarodnog dana susjeda kojeg u Hrvatskoj provodi Udruga Igra s ciljem povećanja kvalitete života građana u gradskoj četvrti Črnomerec promocijom i razvojem dobrosusjedskih odnosa, poticanja građana na uključivanje i volonterski rad u svrhu razvoja lokalne zajednice te druženja sa susjedima, uživanja u trenutku prijateljstva i razvoja solidarnosti.

“U Zagrebačkoj pivovari svjesni smo  koliko je važno održavati dobrosusjedske odnose te kroz društveno odgovorne projekte dati svoj doprinos unaprjeđenju života u zajednici. Bilo nam je veliko zadovoljstvo”, izjavila je voditeljica korporativnih komunikacija Zagrebačke pivovare Tina Puhalo Grladinović

Zagrebačka pivovara ove godine je podržala ovaj projekt kroz akciju uređenja igrališta dječjeg vrtića Petar Pan u kojoj su sudjelovali i zaposlenici tvrtke. Nakon vrijednog rada s volonterima, nogometna ekipa Zagrebačke pivovare odigrala je prijateljsku utakmicu s nogometnom ekipom Črnomerec nakon koje su svi zajedno nazdravili dobrosusjedskim odnosima.

PODIJELI