PODIJELI

Mladići u dobi od 19 i 20 godina fizički su napali jednog Sirijca. Tražili su od njega novac te su mu ukrali dokumente, a na kraju su završili u policijskoj stanici.

Sumnja se da su u nedjelju, 21. svibnja oko 22 sata u pothodniku trgovačkog centra, Trg dr. Ante Starčevića, prišli oštećenom koji je bio u društvu dvojice stranih državljana (Sirija, Irak) te ga fizički napali i tražili novac.

Za njim i u bus

Kada je oštećeni pokušao pobjeći, ušavši u autobus koji je išao u smjeru Dugava, mladići su ušli za njim u autobus i opet ga nastavili fizički napadati, prijetiti oštrim predmetom i tražiti novac te su mu otuđili dokumente. Oštećeni je nakon razbojništva pobjegao iz autobusa, a brzom intervencijom policijskih službenika osumnjičeni su pronađeni u blizini mjesta događaja i dovedeni u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičene predali pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće su dostavili nadležnom državnom odvjetništvu.

PODIJELI