PODIJELI

Gradonačelnik Milan Bandić otvorio je na Trgu Nikole Šubića Zrinskog manifestaciju Tjedan udruga koja se, već 17. godinu za redom, održava u organizaciji Grada Zagreba.

Do 26. svibnja, svaki dan od 10,00 do 17,00 sati, svoj rad, područje djelovanja, ciljeve i uspjehe, građanima će na Zrinjevcu prezentirati preko 130 udruga.


 
Gradonačelnik Bandić zahvalio je predstavnicima udruga na dugogodišnjoj dobroj suradnji s Gradom te na njihovom radu i trudu koji, kako je istaknuo, iziskuje toplu dušu i veliko srce jer samo ako to imate možete pomagati ljudima u nevolji, onima kojima je pomoć potrebna. Za raditi taj posao morate imati puno ljubavi i suosjećanja.
 
Grad Zagreb je uspostavio izvrsnu suradnju i partnerski odnos s udrugama koje djeluju na području grada, što je rezultiralo nizom zajedničkih akcija i manifestacija koje se održavaju s ciljem unapređenja kvalitete života građana.Tako će na Tjednu udruga svoje programe predstaviti udruge iz područja socijalnog i humanitarnog značenja, promicanja zdravlja, branitelja iz Domovinskog rata i njihovih obitelji, civilnih invalida rata, promicanja ljudskih prava, mladih, područja zaštite životinja, poljoprivrede, šumarstva i lovstva, zaštite potrošača, zaštite okoliša i održivog razvoja, održive energetske politike te suzbijanja posljedica klimatskih promjena, područja europskih integracija i fondova Europske unije.

PODIJELI