PODIJELI

Inauguracijski let aviokompanije Emirates, zrakoplovom tipa Boeing 777-300ER iz Dubaija sletio je danas u Zagreb, gdje je dočekan vodenim pozdravom, a dobrodošlicu su putnicima i kabinskom osoblju zaželjeli i plesači tradicionalnoga hrvatskog plesnog ansambla.

Današnji let je najbolji pokazatelj velikog interesa za novu rutu te izuzetno lake povezanosti sa Zagrebom, a doveo je putnike iz više od 16 zemalja povezanih Emiratesovom mrežom, uključujući Tajvan, Australiju, Indiju, Ujedinjene Arapske Emirate, Južnu Koreju, Kinu, Japan, Singapur i Južnu Afriku. Među njima bio je i Thierry Antinori, izvršni potpredsjednik i direktor komercijalnih poslova zrakoplovne kompanije Emirates.

„Današnji dan važna je prekretnica za kompaniju Emirates jer uvodimo let na novom tržištu na i pojačavamo našu predanost porastu trgovine i turizma između Dubaija i Hrvatske. Od samog početka poslovanja na hrvatskom tržištu, 2003. godine, surađujemo s našim partnerima iz sektora turizma i trgovine u pripremi ovog dana. Zato zahvaljujemo svim partnerima, a posebno Ministarstvu turizma i Zračnoj luci Franjo Tuđman na njihovoj podršci u pripremi uvođenja našeg dnevnog leta, ali i cjelokupne današnje ceremonije“, izjavio je Antinori.

PODIJELI