PODIJELI

Na zagrebačkom Gradecu u srijedu navečer održan je Smjehotres, projekt širenja pozitivne energije kroz simultani smijeh u tri grada Hrvatske. Osim u Zagrebu, istovremeno je stand up postavljao osmijeh na lica i u Rijeci i Splitu.

Smjehotres je, u doslovnom smislu, potresao Zagreb i nebo iznad grada. Nekoliko minuta prije planiranog završetka, nebo se otvorilo i naprasno prekinulo događaj poznatih stand up komičara kao što su: Marina Orsag, Marko Dejanović, Miranda Lončar, Vlatka Mifka i Tihomir Paravina.

Pljusak u Zagrebu

SMJEHOTRES NA GRADECU: I nebo je plakalo od smijeha!

Posted by Zagrebački List on Donnerstag, 1. Juni 2017

Zapaljena atmosfera ugašena kišom

”Bio je stvarno genijalno. Očito smo dobro zatresli Zemlju. Zapravo mislim da smo toliko zapalili atmosferu da su nas morali ugasit vodom.”, nasmijana kao i uvijek izjavila je Marina Orsag. Misao vodilja ovog projekta je činjenica da se cijeli svemir sastoji od pozitivne i negativne energije. Negativna energija zaista prevladava u današnjem svijetu, no zato svatko može odvojiti barem sat vremena tjedno za osmijeh jer kada se više od deset ljudi u isto vrijeme smije, šalje se određena količina pozitivne energije u svemir.

 

Autor: Alen Vlahović

PODIJELI