PODIJELI

Policijski službenici IV. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje 44-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio razbojničku krađu.

Sumnja se da je 20. svibnja oko 1 sat, sa osobnim automobilom marke BMW 3 Coupe, njemačkih nacionalnih oznaka, dovezao se na benzinsku postaju u Novoj Branimirovoj, natočio gorivo, sjeo u automobil i krenuo, a da prije toga nije podmirio račun za natočeno gorivo. U tom trenutku do automobila je došao 32-godišnji zaposlenik koji ga je prepoznao jer je osumnjičeni i 4. svibnja ove godine također natočio gorivo i udaljio se sa svojim automobilom, isto neplativši.

Tada je sa svojim tijelom pokušao zaustaviti osumnjičenog koji ga je na haubi automobila gurao prema izlazu na glavnu cestu te ga lakše ozlijedio. U blizini mjesta događaja policijski službenici zatekli su 44-godišnjaka i doveli ga u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Ukupna pričinjena materijalna šteta iznosi oko 550 kuna. Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičen je predan pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće podnijeto nadležnom državnom odvjetništvu.

(Foto: Ilustracija)

PODIJELI