PODIJELI

Kao i svake godine i ove su Grad Samobor, Samoborski športski savez i Školski sportski savez za učenike pripremili raznovrsne besplatne sportske sadržaje kojima se mogu baviti za vrijeme ljetnih praznika.

Zainteresirani mogu birati između kupanja, tenisa, gimnastike, fitnesa i šaha, a prema želji i sklonostima i kombinirati ove raznolike aktivnosti.

Bazen na Vugrinščaku radit će svakim radnim danom od 16. lipnja sve do 1. rujna, u vremenu od 10:00 do 14:00 sati.
Od 19. lipnja do 14. srpnja na terenima Tenis kluba Stars kod OŠ Bogumila Tonija ponedjeljkom, srijedom i petkom od 10:00 do 12:00 sati učenici će moći zaigrati tenis ili mali nogomet na umjetnoj travi, a održavat će se i turniri za učenike viših razreda osnovne škole.

Zainteresirani za gimnastiku imati će priliku baviti se ovom aktivnošću od 16. lipnja do 7. srpnja ponedjeljkom, srijedom i petkom od 10:00 do 12:00 sati u dvorani OŠ Bogumila Tonija.

Srednjoškolci će i ovoga ljeta besplatno vježbati u Fitness klubu Samobor, svakoga dana od 9:00 do 21:00 sat, uz predočenje ŠŠD iskaznice svoje škole.

Utorkom i četvrtkom u večernjim satima od 19.lipnja do 1.rujna učenici će zaigrati i šah u prostorijama Šahovskog kluba u Perkovčevoj ulici.

Za sve dodatne informacije obratite se u Školski sportski savez g. Zdravku Frajtu na broj: 098 9757 330 ili e-mailom: [email protected]

PODIJELI