PODIJELI

Užas koji se događao u utorak navečer u naselju Novi Jelkovec oko 23 sata, snimila je jedna savjesna susjeda i odmah obavijestila policiju.

Kornelija J. je svjedočila kako 22-godišnja majka koja je njezina susjeda zlostavlja svoje dvogodišnje dijete.

Sve je objavila i na Facebook-u.

“Sinoć se dogodio nemili događaj koji me još uvjek potresa. Poslala sam mail na razne institucije, tv i novinarske kuće. U našem kvartu (Novi Jekovec) nažalost živi jedna djevojka (ne mogu je nazvati majkom) koja ima djevojčicu od 2 nepune godine. To dijete je s njom proživljavalo pakao. Ona to djete sustavno maltretira. Tuče je, čupa za kosu, psuje, prijeti da ce je dat u dom… a sinoć se desilo nešto na što nisam mogla okrenuti glavu, oko 23 sata čujem vani viku i dreku izađem na balkon kad ona s malom vani. Malena sjedi u triciklu, a ova iz petnih žila viče na dijete dok mala od umora plače. U jednom momentu iz njenih usta izađe UBIT ĆU TE!! ‘OĆES SAD DA TE POD AUTO BACIM PI.. TI MATERINA .. Znači sledila sam se… Normalno, rekla sam joj što to radi od djeteta i da ga prestane zlostavljat i maltretirat. Na što je ona meni dobacila da je to dijete Turčina i da se oni tako odgajaju da kaj mi Hrvati znamo. Odmah sam joj rekla da ću joj pozvat policiju. Dok sam otišla po mob ona je nastavila svoj show program. Kad je vidjela da zovem i pričam s policijom dala je petama vjetra. Policija je brzo došla na teren i krenuli u potragu za njom. Na kraju su nabasali na nju ispod mog balkona. Kada ih je vidjela iščupala je malu iz tricikla i krenula u bijeg. Oni za njom. Tu počinje cijela drama za malenu .. Policija joj pokušava uzet malu, ona se ne da i počinje sebe i malu udarat šakom u glavu. Malena vrišti plače. Policajci se odmiču zbog sigurnosti malene. Ona prijeti da će bacit malu o pod ako joj se približe. Policija zove pojačanje i uskoro i Hitnu. Malenu su uspjei uzet od nje i predali je baki. Nju su odveli u bolnicu (prepostavljam psihijatriju). Dok se sve to dešavalo skupilo se dosta ljudi, a njih bar 20-tak je reklo kako su u više navrata prijavljivali Centru i policiji. U više navrata su joj oduzimali malenu i opet vraćali nazad. Ja vas pitam da li nam treba još jedan slučaj malenog Denisa? I zašto su institucije opet zakazale? Do kada će stradavat nevina bića zbog našeg sustava? Molim vas da sherate ovaj post kako bi nešto promjenili i kako se ovakve stvari više ne bi događale.”

Sinoc se dogodio nemili dogadaj.. koj me jos uvjek potresa. Poslala sam mail na razne institucije, tv i novinarske kuce. U nasem kvartu (novi jekovec) nazalost zivi jedna djevojka (nemogu je nazvati majkom) koja ima djevojcicu od 2 nepune godine. To djete je s njom prozivljavalo pakao. Ona to djete sustavno maltretira. Tuce je,cupa za kosu,psuje,prijeti da ce je dat u dom… a sinoc se desilo nesto na sta nisam mogla okrenuti glavu, oko 23 sata cujem vani viku i dreku izadem na balkon kad ona sa malom vani malena sjedi u triciklu a ova iz petnih zila vice na djete dok mala od umora place. U jednom Momentu iz njenih usta izade UBIT CU TE!! OCES SAD DA TE POD AUTO BACIM PI.. TI.. materina .. znaci sledila sam se… normalno rekla sam joj sta to radi od djeteta i da ga prestane zlostavljat i maltretirat. Na sta je ona meni dobacila da je to djete turcina i da se oni tako odgajaju da kaj mi Hrvati znamo. Odma sam joj rekla da cu joj pozvat policiju. Dok sam otisla po mob ona je nastavila svoj shou program, kad je vidla da zovem i pricam sa policijom dala je petama vjetra. Policija je brzo dosla na teren i krenuli u potragu za njom. Nakraju su nabasali na nju ispod mog balkona. Kada ih je vidjla iscupala je malu iz tricikla i krenula u bjeg. Oni za njom. Tu pocinje cjela drama za malenu .. policija joj pokusava uzet malu ona se neda i pocinje sebe i malu udarat sakom u glavu. Malena vrist place.. policajci se odmicu zbog sigurnosti malene. Ona se prijeti da ce bacit malu o pod ako joj se priblize. Policija zove pojacanje i uskoro i hitnu. Malenu su uspijei uzet od nje i predali je baki..nju su odveli u bolnicu (prepostavljam psihijatriju). Dok se sve to desavalo skupilo se dosta ljudi a njih bar 20tak je reklo kako su u vise navrata prijavljivalo centru i policiji. U vise navrata su joj oduzimali malenu i opet vracali nazat. Ja vas pitam dali nam treba jos jedan slucaj malenog Denisa? I zasto su institucije opet zakazale? Do kada ce stradavat nevina bica zbog naseg sustava? Molim vas da sherate ovaj post kako bi nesto promjenili i kako se ovakve stvari vise nebi dogadale.

Posted by Kornelija Janđel on Dienstag, 6. Juni 2017

PODIJELI