PODIJELI

Čovjek neizmjernog iskustva i sportskog ugleda, kojega zbog trenerske virtuoznosti cijene i u Hrvatskoj i izvan nje, proslavljeni Ćiro Blažević u suradnji s voditeljicom Virtualnog ženskog poduzetničkog centra Sanelom Dropulić predstavio je Kongres poduzetnica jugoistočne Europe 2018., najveće okupljanje žena u biznisu u ovom dijelu Europe, koji će se drugi put održati u Zagrebu, 8. ožujka 2018. godine.

Iduće godine Zagreb će tako na Međunarodni dan žena biti prijestolnica ženskog poduzetništva jugoistočne Europe te će ga posjetiti više od 600 žena koje svoju egzistenciju osiguravaju u realnom sektoru. U službu promocije ovog velikog događaja za žene u poduzetništvu stavio se i Ćiro Blažević, počasni član Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.

Okružen s pedesetak poduzetnica i članica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra te poduzetnika i članova na druženju i predstavljanju u Zagrebu, Ćiro nije skrivao oduševljenje sasvim novom ulogom u svom bogatom i sadržajnom životu.

– E neka sada netko vikne Ćiro pede…! Neka vide s koliko žena sada radim i uz koliko sam žena sada u poslu – komentirao je slavni trener, svečano najavljujući početak priprema za Kongres poduzetnica 2018. godine uz voditeljicu centra Sanelu Dropulić.

PODIJELI