PODIJELI

Alpas Cup, ponajveće nogometno natjecanje u jugoistočnoj Europi za U-11 uzrast, održat će se i ove godine. Već osmu godinu zaredom, turnir na koji se dolazi isključivo s pozivnicom održat će se na stadionu Udarnika u Kurilovcu 17. i 18. lipnja.

Kao i svake godine, turnir će biti bogat i velikim klupskim imenima, od Hajduk Splita, Splita, Zadra, Ponikvi, Istre 1961, Gorice, rumunjskog Cluja, OFK-a Beograd i Crvene zvezde iz Srbije, Slaven Belupa, HAŠK-a, Dinamo Zagreba, Željezničara i Zrinjski Mostara iz BiH, austrijskog Sturm Graza, Rijeke i mnogih drugih.

Još od svog prvog izdanja Alpas cup Udarnik međunarodnog je karaktera. Ove godine na turniru će nastupiti 40 momčadi s više od 600 dječaka rođenih 2006. godine. U Kurilovec će doći momčadi iz 5 zemalja – BiH, Srbije, Makedonije, Rumunjske i Austrije.

Turnir je putem HNS-a prijavljen i Uefi te se već petu godinu zaredom nalazi i na službenom kalendaru UEFA-inih službenih turnira mladeži. Utakmice traju po 20 minuta bez poluvremena i izmjena strana.

PODIJELI