PODIJELI

Za malo više od tjedan dana, u petak 30. lipnja 2017., Zagreb će biti “bogatiji” za još jedne radove na prometnici u samom centru grada. Naime, zbog izvođenja radova sanacije tramvajskog kolosijeka Savska cesta će biti zatvorena u području križanja s Vodnikovom i Jukićevom ulicom.

Promet od Ulice Grada Vukovara do ulice I. Kršnjavoga biti će onemogućen za sva vozila. Skretanje iz Vodnikove ulice na Savsku cestu također neće biti moguće. Jedina trasa na kojoj će se promet odvijati biti će od skretanja iz Jukićeve na Savsku cestu i dalje prema jugu. Radovi započinju u petak u 19 sati, a trajat će tri i pol tjedna. Završetak je predviđen za 24. srpnja u četiri sata poslije ponoći.

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. Obilazni pravac iz smjera juga je: Savska cesta – Ulica grada Vukovara – Miramarska cesta – Mihanovićeva – Trg M. Marulića – Trg Ivana, Antuna i Vladimira Mihanovića te Trg maršala Tita. Kao još jedan alternativni pravac iz smjera juga navodi se: Savska cesta – Ulica grada Vukovara – F. Andrašeca – I. Broza – B. Adžije – I. Kršnjavog i Trg F. Roosvelta. Ako dolazite iz sjevernog dijela grada radove ćete zaobići pravcem: Trg maršala Tita – Klaićeva – F. Hochmanna – Jagićeva – Jukićeva – Savska cesta.

Budući da se radi o prometnoj ulici, koja će biti zatvorena na duže razdoblje, iz Gradskog ureda za mjesnu samoupravu vozače se moli za strpljenje i razumijevanje.

PODIJELI