PODIJELI

Igrači zaprešićkog Intera na pripremama su već odigrali dvije utakmice. Nova lica u momčadi Intera su: vratar Santini, zatim Dalić, Tomičić, Rak, Fumić, Vukmanić, Vuletić i Ćosić, koji, unatoč tome što trenira s momčadi, još uvijek nije definirao svoj prelazak iz Hajduka u staro jato. 

Od odlazaka najbolniji je zasigurno onaj Kolarov koji se vratio u Lokomotivu, a u momčadi više nisu ni Čović, Brlečić, Čale, Mesfin, Polizzi, MujagićPuljić je također na izlaznim vratima iz kluba i pitanje je dana kada će klub službeno objaviti kamo je otišao. Filipović je, zasad, još uvijek u kadru trenera Toplaka.

Momčad Intera je u prve dvije pripremne utakmice odigrala 1 : 1 s albanskom Shkendijom i izgubila 2 : 0 od mađarskog Videotona:

– Videoton je u ovom trenutku puno bolja momčad od nas i to se vidjelo i na terenu. Utakmicu su odlučila dva jedanaesterca u njihovu korist. Imam osjećaj da su nam taman nedostajala dva-tri igrača koja bi još trebali dovesti. Nedostaju nam napadač i lijevi bek. Od ovih igrača koji su došli, mogu spomenuti dva igrača kao ugodno iznenađenje i koji će sigurno igrati bitnu ulogu u momčadi ove sezone, a to su Vlatko Blažević iz Zadra i Vedran Dalić iz Vinogradara. Stvarno iznenađenje, budući da su došli iz trećih liga, bez problema prate vrhunski ritam i bit će dobri igrači. Čirjak, Tomičić i Rak morat će nam prema naprijed dati dimenziju više, budući da su dovedeni kao pojačanja i vjerujem da će se takvima pokazati. Ofenzivno smo se dosta pojačali, ali ponavljam nedostaje nam pravi ‘špic’ – zaključuje Toplak.

Sljedeću utakmicu Inter će u Zaprešiću igrati u subotu, 24. lipnja, u 19 sati protiv Domžala na svom stadionu.

PODIJELI