PODIJELI

Na globalnu kartu adidas Runners zajednice trkača ucrtao se i Zagreb kako bi se motiviralo, podržalo i ujedinilo sve koji traže nešto više od običnog treninga trčanja. Adidas Runners je zajednica kojoj se mogu pridružiti svi koji žele i spremni su za intenzivne programe treninga, pomicanje granica vlastitih mogućnosti i zabavu do samog kraja.

Adidas u suradnji sa stručnim timom kineziologa, nutricionista i fizioterapeuta kreće u trkačku avanturu kakva još ne postoji na ovim prostorima. Osim što će treninzi biti na zanimljivim lokacijama, dinamičnost cijelom projektu osiguravaju i kreativni sadržaji koje je stručni tim adidas Runnersa Zagreb pripremio za svoje članove. Centar grada više neće biti rezerviran samo za subotnji odlazak na tržnicu, već i za trening kroz koji ćete upoznati samu dušu Zagreba na novi, trkački način.

Treninzi počinju 6. srpnja 

Članstvo u adidas Runners zajednici nudi razne pogodnosti poput personaliziranih planova treninga, vođenih treninga snage i kondicije u novootvorenom adidas gymu u Domu sportova, tri trkačka treninga tjedno praćen stručnim adidas Runners Zagreb timom uz nagrađivanje članova koji premaše svoje osobne ciljeve.

Tim stručnjaka pod kojim će članovi trčati brže i dalje nego ikad dosad sastoji se od kapetana i kapetanice, trenera trčanja, trenera snage, nutricionista i fizioterapeuta koji će poticati članove zajednice da ustraju u svom napretku, izvuku najbolje iz sebe i da se pri tom dobro zabave jer adidas Runnersi nisu klasična sportska priča već zajednica koja nudi kvalitetne treninge uz zabavne provode i sve to bez naplate članarine.

Adidas Runners Zagreb poziva vas na prvi trening 6. srpnja 2017., a više informacija o samom projektu, rasporedu i lokacijama treninga, kako se prijaviti i još više možete saznati putem njihove Facebook stranice i web stranice. Pri tom ne zaboravite da je sve navedeno bez naplate članarine, stoga požurite, prijavite se i ostvarite svoje trkačke ciljeve!

PODIJELI