PODIJELI

Osim što danas rijetko tko mari za okoliš, smeće koje se ostavlja po kvartovskim parkićima postalo je sve češće, no paljenje kontejnera iz puke dosade ili zlobe prevršilo je svaku mjeru.

<<<OGORČENI GRAĐANI: “Roditelji, naučite svoju djecu gdje se baca smeće!”<<<

Svjesni smo činjenice da su ljudi odavno izgubili osjećaj jedni za druge. Nesnosan smrad koji se u 3 i 30 ujutro širio zagrebačkim naseljem Špansko, totalno je razljutio stanovnike. I to s razlogom. Paljenje kontejnera usred noći, oko kojeg se nalazi i suha trava bezobrazan je način na koji se današnja mladež zabavlja.

Angela Deljak‎/ZAKAJ VOLIM ŠPANSKO

“Širio se nesnosan smrad …jutros u 3 i 30 sam šetala po stanu i van na hodnik dal’ slučajno neki od stanova ne gore”, potreseno je rekla Angela Deljak koja je ovaj post i fotografiju priložila u grupi “Zakaj volim Špansko”.

No još je zanimljivija činjenica kako nitko od stanara nije vidio što im se događa pred nosom. Ili jednostavno nisu htjeli vidjeti.

“Ne mogu vjerovati da nitko od susjeda koji stanuju ovdje u blizini, nisu vidjeli da se događa nešto”, začuđeno je komentirala Sonja, na što joj je Angela dala konkretan odgovor: “Svi se zabarikadiraju , i jednostavno ih nije briga..”!

Stanovnik Španskog također je upozorio kako su i kod Super Konzuma u potpunosti izgorjela dva kontejnera.

Facebook/Mario Irena

<<<Vrapčani bijesni: “Kakav debil moraš biti i ostaviti smeće ispred kontejnera?”<<<

 

 

PODIJELI