PODIJELI

U nedjelju, 2. srpnja, će se na krovu trgovačkog centra Westgate odigrati humanitarna utakmica između legendi Dinama i Zaprešića. Početak susreta predviđen je za 18:30 sati, a cilj je skupiti dovoljan broj novčanih sredstava za daljnje liječenje 17-godišnjeg Marka Dabelića koji je teško stradao u prometnoj nesreći.

Na utakmici legendi Dinama i Zaprešića, između ostalih, nastupit će Hrvoje Čale, Dario Šimić, Hrvoje Štrok, Ante Rukavina, Tomislav Gondžić, Ivan Kovačec, bivši rukometaš Denis Špoljarić i drugi.

Humanitarna utakmica održat će se u sklopu četvrtog turnira na natjecanju Trofej Dinamo koji će se od 30. lipnja do 2. srpnja održati na jedinstvenoj lokaciji, krovu Westgate shopping centra.

– Pozivam sve zainteresirane ljubitelje nogometa da dođu na humanitarnu utakmicu i na Trofej Dinamo na Westgateu, da prijave svoju ekipu i uživaju u turnirskoj atmosferi, dobroj igri, ugodnom druženju, iću, piću i svemu što ide uz ovakve događaje. Mislim da je Trofej Dinamo super stvar za zagrebačke kvartove i da takvih događaja treba biti što više jer sve počinje u kvartu, na haklu i na malom nogometu – rekao je ambasador turnira i humanitarne utakmice Hrvoje Čale.

Trgovački centar Westgate, Zaprešić

Nagradni fond iznosi više od 100.000 kuna

Trofej Dinamo je natjecanje koje je pokrenuto ove godine u potrazi za najboljom malonogometnom ekipom Grada Zagreba i s ciljem vraćanja mladih na sportska igrališta. Turniri se igraju na specijaliziranoj podlozi za mali nogomet, na kakvoj se igraju međunarodna malonogometna natjecanja, a ukupni nagradni fond iznosi više od 100.000 kuna.

Osam najboljih ekipa s pet kvalifikacijskih turnira plasirat će se na veliku završnicu koja se igra na Šalati početkom rujna. Sve momčadi koje se kvalificiraju dobit će garnituru dresova od tehničkog sponzora natjecanja Nikea te doživljaj igranja pred punim tribinama kao profesionalac koji omogućuje generalni sponzor Karlovačko. Kroz tri dosadašnja turnira – Keglić, Dubrava i Jarun – već su se isprofilirale momčadi koje će se približiti Šalati, no u igri je još velikih 28 bodova na preostala dva turnira, Westgateu (30.6. – 2.7.) i Dugavama (25.-27.8.).

PODIJELI