PODIJELI

Iako smo navikli na ljudsko nepoštenje, neki ipak imaju u sebi ljudskosti i empatije prema drugima, pa čak i prema onima koje uopće ne poznaju.

Je li vam se ikada dogodilo da ste išli na bankomat i ne razmišljajući sasvim slučajno ostavili svoje podignute novce? Ili pak karticu? Ako i je, je li vas itko pokušao kontaktirati kako bi vam vratio vaše izgubljene novce? Vrlo vjerojatno nije. Ista situacija dogodila se jučer na PBZ-ovom bankomatu u Buzinu, gdje je netko podigao podigao određenu svotu novaca, ali je novac ostao prolaznicima na “izvolite”. Sva sreća, pa danas još uvijek ima dobrih i poštenih ljudi kao što je Anja Krstić koja je ostavila dotičnoj osobi i poruku na bankomatu, a koja glasi: “Zaboravljeni novac je kod mene, nazovite na broj…”

Anja Krstić

Što drugo reći nego bravo! Svaka čast! Jednakog su razmišljanja i ostali u Facebook grupi “Zakaj volim Zagreb”.

“Svaka čast kapa do poda”, komentirala je Maja Gabrijela.

Vratila čovjeku 1000 kuna

Kako doznajemo, gospođa Marija danas je također našla 1000 kuna na jednom bankomatu. Nazvala je banku, a sretnom čovjeku vraćeni su novci.

“Poštovana, ista situacija i ja danas. Našla novce na bankomatu, 1000 kn, nazvala sam banku i našli smo čovjeka u roku od pola sata”.

I onda netko kaže da danas još nema poštenih ljudi!

PODIJELI