PODIJELI

Na terenima NK Kustošija održan je kamp u organizaciji udruge Nogometni sindikat. Ovaj hvalevrijedan projekt omogućuje profesionalnim nogometašima bez kluba da pronađu angažman.

Odigrana je i utakmica protiv NK Rudeš s pobjedom Rudeša 3:0. Treninge vodi trener Ivica Landeka, a pomoćni treneri su Igor Štrok i Luka Karatović, kondicijski trener je Domagoj Penava, fizioterapeut Zlatko Lozer i timski menadžer Sandro Šoronda.
Igrači su trenirali do 30. lipnja nakon čega će nastupati na FIFPro/HUNS turniru “Hrvatska 2017”, 1. 7. na igralištu Hitrec Kacian, protiv svojih kolega iz nogometnih sindikata Srbije, Slovenije i Crne Gore.

Sandro Šoronda, timski menadžer ekipe i zamjenik glavnog tajnika HUNS-a, iznimno je zadovoljan odazivom hrvatskih igrača i projektom kampa:

– Ovo je već peti ovakav kamp u organizaciju HUNS-a. Mogu s ponosom reći da 80 – 90 % igrača na kraju pronađe svoj angažman u nekom od klubova što je izvrstan postotak. Na Turniru Hrvatska 2017. četiri ekipe reprezentacija igrača bez kluba odigrat će u subotu 1. srpnja dvije utakmice polufinala te jednu finala i utakmicu za treće mjesto. Vjerujemo da interes publike i struke neće izostati. Želio bih napomenuti da se pobrinemo i za igrače koji nisu iz grada Zagreba, a žele prisustvovati kampu. Udruga u tom slučaju plaća smještaj, prijevoz i hranu tijekom održavanja kampa. Također se pobrinemo i za teren i za sportsku opremu. Kad je riječ o turniru na Hitrec Kacianu, ponosni smo da nam dolaze još tri nogometna sindikata iz susjednih zemalja. Svaka ekipa bit će sastavljena od 18 igrača.”

Dodajmo da će za HUNS na Hitrec Kacianu nastupiti redom:

Hrvoje Ćubić, Marijan Tripunović, Darko Mišić, Ante Sršen, Bruno Boban, Miroslav Koprić, Ivan Ljubičić, Ilija Radovac, Marko Perković, Matija Dvorneković, Tomislav Ivičić, Josip Vuković, Miro Slavica, Marko Puklin, Luka Batur, Marko Ristovski i Matija Špičić.

(dd)

PODIJELI