PODIJELI

Još jedan u nizu incidenata dogodio se u mnogima omraženoj autobusnoj liniji 268 koja vozi između Glavnog kolodvora i Velike Gorice.

Prema neslužbenim informacijama, između ZET-ovog kontrolora i jednog od putnika došlo je do sukoba u kojemu je kontrolor pokušao letvom udariti putnika. No ne moramo se previše čuditi, jer fizički obračuni an ovoj liniji i nisu neka nepoznanica.

Kako prenosi Večernji list, incident se dogodio u jutarnjim satima u 8:35, kada je, kao i po običaju autobus spomenute linije kasnio. Jedan od putnika ZET-ovca koji je vozio bus za Borongaj upitao je zašto kasni bus za Goricu na što je dobio neprimjeren odgovor te su ga uputili do kontrolnog ureda. Naravno, psovki i ljutnje nije nedostajalo ni s jedne strane. U kontrolnom uredu nije bilo žive duše, na što je ogorčeni putnik još više “poludio”.

Prišao mu s leđa

U tome trenutku iza leđa mu je došao kontrolor prometa ZET-a s velikom letvom u rukama.

– Bježi odavde, udarit ću te. Bježi, budalo – urlao je ZET-ovac. Putnik je zauzeo obrambeni gard i čekao hoće li ga djelatnik ZET-a zbilja udariti letvom. No, putnik se povukao, pa nasreću nije došlo do većeg incidenta, prenosi Večernji list.

Podsjetimo kako je na sam Uskrs u busu 268 došlo do fizičkog obračuna u kojem je Ante Škember izgubio život. I to zbog karte od 4 kune.

 

 

 

 

PODIJELI