PODIJELI

Imati psa za kućnog ljubimca je predivna stvar, ali njegov izmet koji vlasnici vole ostavljati na javnim površinama uopće nije primamljiv.

Koliko ste samo puta bili svjedoci bezobraznog ponašanja pojedinih vlasnika pasa (čast iznimkama)? Nakon što pas obavi nuždu bio bi red počistiti, staviti “drekec” u vrećicu i baciti na za to primjereno mjesto. No mnogi to ne čine, pa građani kojima je ovoga više na vrh glave moraju uzeti stvar u svoje ruke.

U Gornjem Vrapču na potezu od Doma do Krčeca postavljene su vreće za pseće izmete iznad kojih stoji i natpis. Naime, mnogi u grupi “Zakaj volim Vrapče” vjeruju kako je ovdje riječ o osobnoj inicijativi, jer je taj dio Vrapčanske po tom pitanju najgori, pa prolaznici trebaju dobro paziti da ne stanu u “nagaznu”.

Barbara Boronić Nikić‎/ZAKAJ VOLIM VRAPČE

“Ideja je dobra, samo ima onih koji šeću s pesurinama i ne žele pokupiti za njima. A ima i dosta velikih pesov koji lunjaju sami, a kad svoje obave onda se vrneju u svoje dvorište”, komentirao je Mladen.

“Taj potez je drekštrase 😳 Znam ljude koji stanuju tamo i sami mi kažu kako ekipa ne želi pokupiti drekec i ignorira i usmene zamolbe”, nadovezala se Sandra.

Zato, dragi vlasnici pasa, morate znati da psi nisu ovdje samo zato da ih pokažete, već da za njima i počistite kako bi svima život bio ljepši.

PODIJELI