PODIJELI

Zagreb će u petak, 7. srpnja biti domaćinom trodnevnog “Nordijskog festivala”, koji će do nedjelje, 9. srpnja kroz bogat program u Art parku Zagrepčanima nastojati predstaviti i približiti švedsku kulturu i način života.

U suradnji s Art parkom, uz podršku Veleposlanstva Švedske te tvrtke Volvo, trodnevni festivalski program počet će sutra u 17 sati. Dašak Švedske na “Nordijski festival” dolazi zahvaljujući Udruzi hrvatsko-švedskog prijateljstva “Aurora”.

Bogat sadržaj za djecu i odrasle

Svaki dan festivala je pripremljen bogat sadržaj za djecu s poklonima, odrasli će ‘chillati’ uz glazbu koju će puštati DJ Chill i Sinke Fresh, a večernji sati su previđeni za švedske filmove.

Prije samog početka festivala, putem Facebook stranice Nordijski festival svi zainteresirani mogu sudjelovati u nekoliko nagradnih igara.

-Sunčani dan, prekrasan park u centru grada uređen u IKEA stilu, zanimljivi i besplatni sadržaji za sve posjetitelje, garantiraju da je Art park obavezna destinacija od 7. do 9. srpnja dok traje ‘Nordijski festival’ – najavljuju organizatori.

(Hina, Foto: Facebook)

PODIJELI