PODIJELI

Ako je ijedna tema iz Velike Gorice medijima dragocjena i neiscrpna, zasigurno je riječ o voznom redu, vozačima i autobusima linije 268 koju vrlo često nazivaju „linijom iz pakla“, a u kojoj se svako malo dogodi poneki incident.

Tako je i ovaj put “pakleni” 268 osigurao priču, ZET-ovac je napao putnika letvom nakon što se ovaj počeo žaliti na nepostojeći vozni red. I nije jedini koji se žali, sve se više ljudi počinje pitati – čemu plaćati pokaz kada ćemo ionako zakasniti, ma gdje išli!?

Skup pokaz

Linija Zagreb – Velika Gorica zapravo i nije toliko loša. Ako ste zaružili negdje vani u Zagrebu, možete uvijek biti sigurni da će vas 268 kad-tad odvesti doma jer autobusi te trase voze cijelu noć, otprilike svakih sat vremena.

To je jedina dobra stvar kod ove linije. Ostale lijepe uspomene na vožnju u 268 možete slobodno pripisati danima bez kiše i gužve.

Otkako je karta pojeftinila pa sada možete kupiti jednu polusatnu za četiri kune, a Velika Gorica postala jedna zona – zašto i pokazi nisu pojefitnili?

Više pročitajte u tiskanom izdanju Zagrebačkog lista koje je na kioscima od 7. srpnja!

PODIJELI