PODIJELI

Očevidom je utvrđeno da je požar u sportsko-rekreacijskom centru Jelenovac izbio zbog kvara na termostatu ili priključnom kabelu koji se nalazio u predjelu motora rashladne vitrine, a koji se potom proširio na cijeli objekt te na četiri parkirana osobna automobila.

Policijska uprava zagrebačka je izvijestila kako je požar, koji je buknuo u petak, zahvatio i vanjski dio trafostanice te stup električnih vodiča. Materijalna šteta nije utvrđena, a procjenjuje se da je velika.

Od 21.20 sati uz opožareni objekt uspostavljena je privremena prometna regulacija (semafori) od kućnog broja 66 do raskrižja sa Šercerovom ulicom.

FOTO I VIDEO: Dehidrirala četiri vatrogasca, ozlijeđen i zapovjednik!

Osim toga, u petak je oko 21,20 sati izbio požar na vrhu stambene zgrade na Pešćenici.

Utvrđeno je kako je požar izbio zbog paljenja gnijezda, uslijed čega se proširio na stan u vlasništvu 73-godišnjaka, te na krovište zgrade. U požaru je oštećeno i još stanova u zgradi, a materijalna šteta zasad nije utvrđena.

U istom naselju, ali 20-ak minuta kasnije, zapalio se još jedan stan i to zbog zapaljenja hrane na štednjaku, izvijestila je policija. Materijalna šteta zasad nije utvrđena.

U Novom Zagrebu se taj dan zapalio i automobil Citroen C3 zbog kvara na električnim instalacijama. Materijalna šteta iznosi oko 10.000 kuna.

PODIJELI