PODIJELI

Zagrebačka županija raspisala je javni poziv za prijavu programa/projekata za dodjelu potpora poduzetničkim potpornim institucijama i udruženjima obrtnika na području Županije za 2017. godinu za što je osigurano 240.000 kuna. Javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 1. prosinca 2017. godine.

Prijaviti se mogu poduzetničke potporne institucije u vlasništvu jedinica lokalne samouprave (kao što su razvojne agencije, poduzetnički centri) i udruženja obrtnika sa sjedištem na području Zagrebačke županije.

Potpore će se dodjeljivati za sufinanciranje pohađanja i organiziranja edukacija za podizanje razine poduzetničkih i institucionalnih znanja i vještina, za jačanje konkurentskih sposobnosti poduzetnika i obrtnika te djelatnika institucija i gradova i općina s područja Zagrebačke županije. Također, sufinancirat će se i oprema koja je nužna za organizaciju navedenih edukacija.

Maksimalni iznos sredstava koje poduzetničke potporne institucije u vlasništvu jedinica lokalne samouprave mogu ostvariti je 50 tisuća kuna, a udruženja obrtnika 30 tisuća kuna. Zagrebačka županija sufinancirat će maksimalno 90 posto prihvatljivih troškova po pojedinom projektu.

Tekst javnog poziva, upute za prijavitelje, obrazac za prijavu, obrazac izvještaja i donesene odluke o kriterijima i raspisivanju javnog poziva nalaze se ovdje.

Sve informacije o natječaju možete pronaći na službenim stranicama Zagrebačke županije.

PODIJELI