PODIJELI

Nakon što su godišnje ulaznice za utakmice Dinama u sezoni 2017/18. obnovili njihovi vlasnici, u ponedjeljak, 10. srpnja, započela je prodaja godišnjih karata za ostale navijače.

Godišnja ulaznica vrijedi za sve domaće utakmice Dinama na stadionu Maksimir u natjecanjima Prva liga, Hrvatski kup te u kvalifikacijama za Europa ligu i za tri domaće utakmice grupne faze Europa lige, u slučaju plasmana u taj dio natjecanja, u sezoni 2017/18.

Cijena za tribinu sjever iznosi 250 kuna. Tribina istok će vas stajati 400 kuna, dok ćete za sjedalo na zapadnoj tribini (dolje) morati izdvojiti 550 kuna. Članovi kluba uz važeću člansku iskaznicu mogu iskoristiti pogodnost od 20% popusta na kupovinu godišnje ulaznice.

Ime i prezime na sjedalici

U odnosu na prošle sezone, klub je za sve vjerne navijače koji kupe godišnju ulaznicu za tribinu istok ili zapad pripremio jedan novitet. Riječ je o ispisivanju imena i prezimena na sjedalicu za vrijeme trajanja cijele sezone. Po prvi puta na Maksimiru vlasnici godišnjih ulaznica tako će imati svoje ime i prezime na svojoj sjedalici, a ta je pogodnost uključena u cijenu i ne naplaćuje se dodatno.

Više informacija potražite na web stranici: www.gnkdinamo.hr

 

PODIJELI