PODIJELI

Hrvatski svjetski kongres u suradnji sa Središnjim državnim uredom za Hrvate izvan Republike Hrvatske, pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović, sa zadovoljstvom najavljuju četvrte po redu Hrvatske svjetske igre koje će se održati 18.-22. srpnja  u Zagrebu.

Hrvatske svjetske igre su tradicionalni sportski događaj koji u domovini Hrvatskoj okuplja više stotina Hrvata koji žive izvan njenih granica. Igre su manifestacija ne samo sportskog duha već i prilika koja kroz druženja, kulturne susrete i upoznavanje sa hrvatskom tradicijom i baštinom višestruko povezuje iseljenju i domovinsku Hrvatsku.

Na Igrama će natjecatelji sudjelovati u 16 sportskih disciplina: stolni tenis, nogomet, mali nogomet, tenis, odbojka na pijesku, odbojka, atletika (kros), košarka, plivanje, judo, badminton, boćanje, taekwondo, rukomet, karate i po prvi puta GOLF.

Za sudjelovanje u golfu dovoljno je da se prijavite putem maila: [email protected] ili broja telefona: 098/ 490 633, platite sudjelovanje na turniru u trajanju od 2 dana i uživate u najvećem sportskom događaju godine!

 

PODIJELI