PODIJELI

Samoborski centar za mlade, Bunker, zasad broji 11.239 posjetitelja, što je brojkom gotovo trećina broja stanovnika Samobora.

Mladi u Samoboru napokon su dobili prostor za sebe, a da se čekanje isplatilo pokazuje njihov interes za programe koji se u Bunkeru provode. To i ne čudi budući da sve aktivnosti predlažu sami, a djelatnici Pučkog otvorenog učilišta na čelu s ravnateljicom Jelenom Vojvodom pomažu im u realizaciji programa.

Kao što su pokazale i ankete, najviše mladih zainteresirano je za programe zabave i opuštanja, tako je 9 partyja posjetilo preko 4.100 posjetitelja, a gotovo isto toliko mladih redovito posjećuje i chill out zonu. Velik broj mladih posjetiteja, njih preko 600 našlo je ovdje odgovarajući prostor za učenje, a vrlo su posjećeni i kulturni programi. Tako je 11 filmskih projekcija posjetilo 487 posjetitelja, a njih 523 pogledalo je 3 izložbe mladih autora. Na ostalim programima, kvizovima, radionicama, predstavljanjima knjiga, turnirima, kao i programima drugih organizatora, sudjelovalo je preo 1.300 posjetitelja.

I u ljetnim danima Bunker je otvoren za mlade koji se ovdje mogu družiti svakim danom osim ponedjeljka od 10:00 do 22:00 sata, a na jesen nas očekuju nova uzbuđenja i programi.

PODIJELI