PODIJELI

Dinamo je i službeno otvorio svoja vrata svim vjernim navijačima. Ispod zapadne tribine maksimirskog stadiona, na samom otvaranju suvremenog fan shopa, okupio se cijeli vrh kluba, prva momčad te veliki broj zainteresiranih navijača koji su željno čekali potpis, sliku i razgovor sa svojim idolima.

”Svi smo zaista sretni što se otvorio fan shop. Mislim da klub, kao što je Dinamo, to zaslužuje. Drago mi je da će navijači moći uživati u novim stvarima”, govori kapetan Dinama, Domagoj Antolić. U fan shopu moći će  se kupiti dresovi, majice, olovke, kape, šalovi, magneti i svi ostali navijački rekviziti s oznakom najpoznatijeg zagrebačkog kluba.

Novi trener bačen u vatru

Na samom otvaranju prisustvovala je i cijela momčad Dinama, predvođena s novoizabranim trenerom Marijom Cvitanovićem.

”Jedan dan sam proveo na treningu te stvaram sliku i dobivam odgovore iz unutrašnjosti. Stvaramo strategiju i želimo učiniti sretnima sve one koji su uz Dinamo bili svih ovih godina”, navodi Mario Cvitanović, novi trener Dinama.

Hoće li stranci progovoriti ”kaj”?

Uz cijeli niz aktivnosti koje su uveličali sam događaj, mora se izdvojiti i kratka škola nogometa za najmlađe, kao i ljudski stolni nogomet. Uz priču sa svojim kolegama iz stožera, načulo se kako je Mario Cvitanović izuzetno uporan u namjeri da svi igrači nauče hrvatski jezik kako bi se komunikacija lakše odvijala na samom terenu.

Ističe kako moraju znati osnove, te da se na terenu ne mogu slušati četiri jezika. Kada nauče jezik, kako govori novi strateg modrih, doći će i emocije koje su potrebne da bi se postigao cilj većeg zalaganja za klub.

Hoće li u rječnik uvrstiti i starogradski zagrebački žargon, pokazat će vrijeme…

(Autor: Alen Vlahović)

PODIJELI