PODIJELI

Voditelj Odsjeka za komunalno i stambeno gospodarstvo Upravnog odjela grada Dugo Selo Davora Miljanovića najavio je ljetne radove u Dugom Selu.

Prije svega započela je gradnja nogostupa s biciklističkom stazom dužine 500 metara u Ulici grada Vukovara – između trgovine Lidl i Ulice Josipa Predavca. Širina nogostupa iznosit će 4 metra na manjoj dionici te 2,5 metara na većinskoj. Ukupna cijena projekta iznosi 604 tisuće kuna. Rok za završetak radova je 3. kolovoza ,ali voditelj odsjeka vjeruje kako će radovi biti gotovi i ranije, točnije oko 1. kolovoza.

U tijeku su i radovi na izvođenju sanitarnih čvorova svlačionica i tuševa, te sanitarnih uređaja. NK Dugo Selo dobit će 16 novih tuševa, 2 wc školjke i 2 vodokotlića, 2 umivaonika, te novu keramiku i sustav odvodnje.  Vrijednost projekta iznosi 102 tisuće kuna, dok je predviđeni rok za završetak radova također 1. kolovoza.

Foto: dugoselska-kronika.hr

Krenulo se također u kompletnu rekonstrukciju i dogradnja kuhinje s krovištem i novim pokrovom dječjeg vrtića Dugo Selo. Predviđeni rok za završetak radova je 1. rujna, a cijena projekta iznosi 1, 8 milijuna kuna.

PODIJELI