PODIJELI

Prvi glazbeni festival ‘Crossover’ (od 26. do 30. srpnja) na Ribnjaku će ugostiti glazbenike iz cijelog svijeta, a u stanci od plesa uživajte u finoj hrani i pićima.

Projekt ‘Crossover Festival Zagreb’ eklektičan je tip festivala u kojem se odaje počast miješanju i izvođenju različitih glazbenih stilova, no osim po glazbenom izričaju, poseban je jer publici približava nove kulture i na taj način se jača socijalno pozitivna komponenta suživota. Festival je, izuzev Zagrepčana, prvenstveno namijenjen stranim turistima, koji osim u znamenitostima grada žele uživati u prirodom okruženoj ljetnoj atmosferi parka Ribnjaka, prepunoj dobre glazbe i s velikom ponudom internacionalne hrane i pića.

Posjetitelji će uživati u glazbi Bilie& the Kids-a, 4in3+1 (jazz kvartet), Sonny Wild Cowa (rhythm & blues), Gipsy Groovea, te Maurizia Presidentea, šesteročlanog benda iz Francuske, Italije, Portugala i Njemačke,

Ulaz za sve posjetitelje je besplatan, pa nema razloga da 26. srpnja od 17 sati ne budete na sunčanom Ribnjaku i uživate u dobrim glazbenim taktovima.

PODIJELI