PODIJELI

Osim top filmova koji će se prikazivati tijekom srpnja i kolovoza, svakodnevno ćete djecu moći odvesti na dječju Kinocrtaonicu u WOW bar gdje vas čeka i osvježavajuća ugostiteljska ponuda tijekom ljetnih vrućina. Kino je pripremilo posebnu cijena kavice za umirovljenike po cijeni od 9 kn, te koktele po cijeni od 25 kuna. Izvrsna pogodnost su i povoljnije cijene boutique sjedala, te poseban zabavni program za djecu subotom prije Matineja.

Kaptol Boutique Cinema će u srpnju i kolovozu prikazivati neke od najiščekivanijih filmova godine; Spider-Man: Povratak kući, Kako je Gru postao dobar, Valerian i grad tisuću planeta, Lude od sreće, Tvrd orah 2, Dunkirk, Planet majmuna: Rat, Nož u našim leđima, Atomska plavuša…Kino u Centru Kaptol ima i zanimljiv popis glazbenih filmova tako da su aktualni onaj o 2Pacu: All Eyez On Me: Legenda o Tupacu Shakuru, Django – o najpoznatijem jazz gitaristu svih vremena, Djangu Reinhardu.

U Kaptol Boutique Cinema osigurali su i promotivne cijene boutique sjedala te će ona imati istu cijenu kao i regular sjedala ( *bez uključenog pića u cijenu). Za sve ljubitelje sedme umjetnosti koji će biti kupci ulaznica za neke od filmova ovog ljeta, kino je pripremilo i 20% popusta na dio asortimana iz WOW bara.

Najmlađe će oduševiti KINOCRTAONICA – dio WOW bara namijenjen djeci u kojem mogu crtati ili bojati te sudjelovati u natječaju; jedan vrijedni crtač dobit će poklon – proslavu dječjeg rođendana za desetero djece! Sve što trebate napraviti je na svojem Facebooku ili na Facebooku Kaptol Boutique Cinema objaviti sliku dječjeg crteža nacrtanog u kinu (post mora biti javno objavljen) uz #kinocrtaonica te pričekati da kino odabere naj-crtež 8. rujna kad će “sretni crtež” biti javno objavljen na Facebooku kina.

Uz Kinocrtaonicu, kino će subotom ujutro oko 10:30 prije matineja ugostititi prave akrobate u suradnji s udrugom Traumatic Arts i to: 8., 15. i 22. srpnja, 19. i 26. kolovoza te 2. rujna, kada se planira veliki završni nastup za kraj ljetne sheme.
Razveselit će vas možda i kokteli na bazi kave te nova nova koktel karta koja uključuje ‘filmske klasike’. Široj javnosti je malo poznata povezanost i utjecaj filmske kulture na koktel kulturu.

A za kraj ljeta, iz kina već sad najavljuju velik interes za dva rock spektakla koje prikazuju u rujnu David Gilmour: Live at Pompeii 13. rujna i Black Sabbath: The End of The End, 28. rujna.

(infozagreb.hr)

PODIJELI