PODIJELI

Stanovnici Novog Zagreba koji se toplinskom energijom opskrbljuju iz centralnog toplinskog sustava HEP-Toplinarstva biti će bez tople vode u razdoblju od 1. do 15. kolovoza zbog radova na revitalizaciji vrelovodne mreže. Navedena obustava se odnosi na krajnje kupce toplinske energije u novozagrebačkim naseljima: Središće, Zapruđe, Sopot, Utrina, Sloboština, Travno, Dugave, Jakuševec, Siget i Trnsko.

U navedenom razdoblju HEP-Toplinarstvo će provoditi revitalizaciju magistralnog vrelovoda u naselju Zapruđe s južne strane Mosta mladosti kod Ulice Damira Tomljanovića Gavrana. Ovi radovi su nužni zbog sprečavanja kvarova i puknuća na toplinskom sustavu te kako bi se omogućila pouzdana i kontinuirana opskrba toplinskom energijom za vrijeme trajanja ogrjevne sezone.

Napominjemo da opskrbu novozagrebačkih naselja toplinskom energijom nije moguće organizirati alternativnim putem, ali ćemo zato uložiti maksimalne napore kako bi revitalizaciju proveli u najkraćem mogućem roku.

Molimo stanovnike Novog Zagreba za strpljenje i razumijevanje za vrijeme trajanja obustave opskrbe toplom vodom.

Na području grada Zagreba HEP-Toplinarstvo će ove godine revitalizirati oko 3 km postojeće vrelovodne trase te izgraditi oko 5,6 km nove trase.

(hep.hr)

PODIJELI