PODIJELI

Budući je od ponedjeljka, 3. srpnja  građanima omogućeno podnošenje zahtjeva za izdavanje vozačke dozvole na 5 novih šaltera u dvorani II. Odjela za prometne isprave na lokaciji: Heinzelova 98, od 10. srpnja , zahtjev za izdavanje vozačke dozvole više se neće moći podnijeti u tri gradske policijske postaje (II. PP Zagreb – Črnomerec, III. PP Zagreb – Dubrava i VI. PP Zagreb – Novi Zagreb), u kojima se od 20. ožujka obavljaju upravni poslovi.

Građani koji su do 7. srpnja 2017. podnijeli zahtjev za izdavanje vozačke dozvole u nekoj od tri gradske policijske postaje, izrađenu vozačku dozvolu moći će preuzeti u onoj policijskoj postaji u kojoj su podnijeli zahtjev.

Analizom statističkih pokazatelja unazad tri mjeseca (od 20 ožujka) utvrđeno je da je u tri navedene policijske postaje iskazan najveći interes građana za podnošenjem zahtjeva za izdavanje osobne iskaznice i poslove prebivališta/boravišta te se u cilju efikasnosti i radi smanjenja gužvi na navedenim lokacijama, ovom odlukom omogućuje brže odvijanje procesa rada na poslovima prijavništva i osobnih isprava. Također, ovim putem molimo građane za razumijevanje.

(zagrebacka.policija.hr)

PODIJELI