PODIJELI

U petak 21. srpnja  u 17 sati počinje, treći po redu, Opatovina Beer Fest na kojem će se posjetiteljima predstaviti preko 30 vrhunskih craft pivara s preko 100 craft piva.  

I ovoga će puta na Trgu Petrice Kerempuha ispred kultnog zagrebačkog lokala Potepuh – koji je u međuvremenu postao punokrvni irski Harat’s pub – isto kao i duž cijele ulice Opatovina ispred lokala Carpe diem, Ro & Do, Craft Room, Kvazar i Tolkien’s house, svoje vrhunske pivske uratke predstaviti domaći craft pivari kao što su Zmajska pivovara, Varionica, Nova Runda, Garden Brewery, Pulfer, Križevačka pivovara, Pivionica, Medvedgrad, LAB Split, Crafter’s, Prvo Viško Pivo, Lepi Dečki iz Međimurja, zagrebački brew-pub Mlinarica, Međimurski proizvođač craft cidera Buzdovan, Visibaba…

U slavonskom kutku moći će se probati piva pivovara Bošnjak (Nova Gradiška), Slawoner (Požega), Becker’s (Osijek) i Hepburn (Županja).

Opatovina Beer Fest 2016. (Foto: Facebook / Opatovina – The beer street)

Bogata inozemna ponuda

Također, očekuju se brojna piva doista ekskluzivnih pivovara iz inozemstva – Bevog i NextLevelBrewing iz Austrije, Northern Monk, Fivepoints, Magicrock, Brickbrewing, Tinyrebel, Villages i Gipsyhill iz Ujedinjenog kraljevstva, Galwaybay iz Irske, Mikkeller, BeerHere, Dry&Bitter i Amager iz Danske, Omnipollo iz Švedske, Sawdust iz Kanade, te EvilTwin i Westbrook iz SAD-a.

Svi lokali na Opatovini – Carpe diem, Ro & Do, Craftroom, Kvazar i Tolkien’s house, za posjetitelje spremaju doista jedinstven doživljaj – cijela ulica rezervirana je samo za bogatu ponudu najboljeg piva! Kako bi doživljaj bio potpun, i ove se godine za posjetitelje pripremaju i slasni pivski zalogaji, kaoi live svirke i DJ nastupi.

Festival će trajati do subote, 21. srpnja.

PODIJELI