PODIJELI

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pustio je u promet sanirani sjeverni kolnik Slavonske avenije od III. Resnika do Ulice Siniše Glavaševića.

-Na dionici dugoj 3300 metara izvršeno je frezanje starog i položena su dva sloja novog asfalta, zamijenjeni su kanalski poklopci i slivinčke rešetke te je iscrtana horizontalna signalizacija – rekao je direktor tehničkih poslova Zagrebačkih cesta Josip Turković. Ukupna vrijednost radova je 3 milijuna i 200 tisuća kuna.

Nakon puštanja u promet Slavonske avenije, gradonačelnik Bandić prisustvovao je i početku radova na Ulici Jankomir, dionici dugoj 900 metara od ulaza u Metro do Ljubljanske avenije.

zagreb.hr

U okviru investicije vrijedne dva milijuna kuna izvršit će se frezanje starog i ugradit dva nova sloja asfalta, zamijenit će se svi kanalski poklopci i slivničke rešetke, te će se promijeniti dotrajali betonski rubnjaci i iscrtati horizontalna signalizacija, istaknuo je direktor tehničkih poslova. Također je apelirao na sve vozače da se pridržavaju privremene regulacije prometa i da koriste alternativni pravac: Jankomirska – Ulica Kreše Golika – Škorpikova – Ljubljanska.

-Budući da se ovdje nalazio parking za teške kamione, ova cesta je u izrazito lošem stanju i moramo ju popraviti – rekao je gradonačelnik Bandić te zamolio vozače i korisnike Robnih terminala za strpljenje narednih tjedan dana.

PODIJELI