PODIJELI

U Sesvetama je ispred župnog ureda pronađeno dijete staro od 5 do 7 mjeseci, a roditelji se do danas nisu javili.

U četvrtak, 20. srpnja 2017. godine oko 21.45 sati, u Sesvetama, Brestje, Ulica Ciklama 2A, ispred župnog ureda Župe Dobrog pastira, pronađeno je žensko dijete. Dijete je ostavljeno u dječjim kolicima, umotano u bijeli platneni prekrivač te odjeveno u žutu haljinu (s bijelim točkicama) bez rukava. Svijetle je puti, plavih očiju i svijetloplave kratke kose.

Kako dosadašnjim provjerama i poduzetim mjerama i radnjama, policijski službenici nisu došli do korisnih saznanja, molimo građane da ukoliko imaju bilo kakve informacije o identitetu djeteta, identitetu njenih roditelja te okolnosti o događaju, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj telefona 192, kao i e-mailom na adresu [email protected]

Međutim, kako doznajemo od mještana u Brestju mladi su imali susret u crkvi i čuli su da dijete plače duže vrijeme. Izašli su i pronašli dijete ostavljeno pored crkve sa stražnje strane. Pozvali su policiju i hitnu. Obavljen je očevid, a Centar za socijalnu skrb je dijete odvelo. Riječ je, navodno, o 6-mjesečnoj curici, dobro hranjenoj i njegovanoj. Pored bebe nije ostavljena nikakva poruka niti dokumenti.

PODIJELI