PODIJELI

Dionica prometnice kroz jaskansko naselje Miladini uskoro će ponovno biti sigurna za sve sudionike u prometu, jer su radovi na sanaciji klizišta u završnoj fazi. Nakon blagdana Velike Gospe kreću i radovi na sanaciji klizišta u Vranov Dolu.

Na klizištu u Miladinima preostaje postaviti kanalice za oborinsku odvodnju te odraditi završne radove na uređenju, a asfaltiranje dionice prometnice izvest će se nakon slijeganja terena, odnosno, čim se steknu uvjeti za taj dio radova.

Sanacija klizišta obuhvaćala je iskop starog materijala i navoz novog, drenažne radove sa svrhom stabilizacije terena, ugradnju potpornog zida te postavljanje kanalica za oborinsku odvodnju. Slična sanacija klizišta u naselju Vranov Dol započet će nakon blagdana Velike Gospe, a dionica prometnice uz klizište bit će zatvorena za sav promet do početka rujna 2017.

Iz Grada se moli korisnike prometnice LC 31138 (Vranov Dol), koja je u nadležnosti ŽUC-a, da koriste obilazne pravce sukladno privremenoj regulaciji prometa koja će biti postavljena,ali i za strpljenje i razumijevanje.

PODIJELI