PODIJELI

Dvojica muškaraca su u nedjelju oko 1.20 sati, na Črnomercu, Veliki Potok, prijeteći vatrenim oružjem, počinila razbojništvo nad 52-godišnjim taksistom.

U blizini mjesta događaja policijski službenici zatekli su 41-godišnjaka i 34-godišnjaka te ih doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da su osumnjičeni pozvali taksi službu i zatražili vozilo kojim ih je 52-godišnji vozač prevezao do Velikog potoka.

Ondje su osumnjičeni izašli iz vozila ne plativši te je oštećeni izišao za njima tražeći da plate vožnju, priopćili su iz PU zagrebačke.

Sumnja se da je u tom trenutku 41-godišnjak oštećenom zaprijetio pištoljem i zatražio da mu preda novce i tablet, što je oštećeni iz straha i učinio te je u jednom trenutku uspio sjest u vozilo i odvest se s mjesta događaja te zatražio intervenciju policijskih službenika.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće dostavljeno je nadležnom državnom odvjetništvu.

PODIJELI