PODIJELI

Najromantičnije šetalište u Zagrebu popularno je odredište mnogih, a svaki dan tijekom ljetnih mjeseci nudi zabavu za sve uzraste.

Događaja je mnogo, pa smo odlučili izdvojiti one najbitnije, ali i one koji će obilježiti ovaj tjedan!

Svaki utorak i četvrtak, od 14 do 15.30, održavaju se likovne radionice ”Pod šarenim suncobranom”. U utorak, 8. kolovoza učit će se crtanje portreta, dok je 10. kolovoza tema ”Šarena slikarska radionica”. Tu su i takozvane ”Bum up izložbe” koje počinju u 12 sati kada pukne Grički top. Prva sljedeća je 9. kolovoza autorice Gordane Bakić.

Za najmlađe organizirano je i malo lutkarsko kazalište ”Iva & Matija ” svakim danom od 19.30, a subotom i nedjeljom u 11 sati održava se ”Pričaonica”. Možete pogoditi o čemu je riječ – pričaju se svjetski poznate, ali i hrvatske bajke.

Kako i odraslima ne bi bilo dosadno, večernji koncerti započinju u 21 sat i donose glazbene grupe iz cijele Hrvatske. Neke su od grupa, koje će nastupati od 4. do 11. kolovoza, The Bullfrogs, Wilbur’s Traveling Band (večer američke folk i country glazbe), Full House Duo, Tomislav Goluban Band, dok je sljedeći petak bend iznenađenja.

Program ovogodišnjeg ljeta na Strossu planiran je sve do 2. rujna, a vi samo morate uhvatiti program koji vas zanima!

(Foto: Astrid Čada)

PODIJELI