PODIJELI

Zbog uređenja kolnika u Ilici, na dijelu od Selske do Bračunove ulice, tramvajski i autobusni promet će se od srijede, 16. kolovoza, do ranih jutarnjih sati ponedjeljka 21. kolovoza, odvijati prema prilagođenom voznom redu.

Tramvaji linija 2, 6 i 11 te autobusi na linijama 127 (Črnomerec – Mikulići) i 128 (Črnomerec – Lukšići) propuštat će se zonom radova, uz ograničenje brzine od maksimalno 10 kilometara na sat.

Autobusi linije 109 (Črnomerec – Dugave) iz Dugava će privremeno voziti Zagorskom, Tomislavovom i Zagrebačkom do privremenog stajališta u Prilazu baruna Filipovića (kod “Plive”).
U povratku prema Dugavama autobusi će prometovati uobičajenom trasom.
Izvan funkcije će biti stajališta na terminalu Črnomerec, Selska/Zagroska i Selska/Prilaz baruna Filipovića u smjeru Črnomerca.
Na izmijenjenom dijelu trase autobusi će se zaustavljati samo na stajalištima Zagorska/Selska i Prilaz baruna Filipovića.

Autobusi linije 134 (Črnomerec – Prečko) iz Prečkog će prometovati skraćeno do privremenog stajališta u Prilazu baruna Filipovića (kod “Plive”).
U povratku prema Prečkom autobusi će voziti kako slijedi:
Prilaz baruna Filipovića – Selska – Zagorska – Tomislavova – Zagrebačka i dalje redovnom trasom do Prečkog.
Za vrijeme radova izvan funkcije će biti stajališta na Terminalu Črnomerec i Zagrebačka/Prilaz baruna Filipovića.
Na izmijenjenom dijelu trase autobusi će se zaustavljati samo na stajalištima Prilaz baruna Filipovića/Selska i Zagorska/Selska.

Autobusi na liniji 146 (Črnomerec – Malešnica – Jankomir) u polascima iz Jankomira privremeno će prometovati do terminala Črnomerec.
U povratku s Črnomerca prometovat će redovnom trasom.
Krajnje stajalište u Reljkovićevoj ulici bit će privremeno izvan funkcije, kao i autobusna stajališta u Ulici baruna Filipovića, Zapadni kolodvor i na terminalu Črnomerec – peron 16.

Raspored polazaka autobusa neće se mijenjati !

U kraćim vremenskim razdobljima, kad propuštanje tramvaja i autobusa kroz zonu radova neće biti moguće, promet će se odvijati izmijenjenim trasama:

Tramvajske linije 2, 6 i 11 preusmjerit će se na Zapadni kolodvor, a umjesto tramvajskog prijevoza, na relaciji Črnomerec – Zapadni kolodvor, vozit će autobusi sljedećom trasom:
Prilaz baruna Filipovića (kod “Plive”) – Grada Mainza – Slovenska – Fonova – Hanuševa – Jagićeva – Adžijina – Magazinska – Zagorska – Tomislavova – Zagrebačka – Prilaz baruna Filipovića
Autobusi linije 127 (Črnomerec – Mikulići) vozit će privremeno izmijenjenom trasom:
Prilaz baruna Filipovića – Selska – Sveti Duh – Krčelićeva – Črnomerec i dalje redovnom trasom do Mikulića
Mikulići – Krčelićeva – Sveti Duh – Selska – Zagorska – Tomislavova – Zagrebačka – Prilaz baruna Filipovića (privremeno početno – krajnje stajalište).
Autobusna linija 128 (Črnomerec – Lukšići) prometovat će privremenom trasom:
Prilaz baruna Filipovića – Selska – Sveti Duh i dalje redovnom trasom do Lukšića.
Lukšići – Sveti Duh – Selska – Zagorska – Tomislavova – Zagrebačka – Prilaz baruna Filipovića (privremeno početno – krajnje stajalište).

PODIJELI