PODIJELI

U ponedjeljak, 14. kolovoza oko 10 sati, 56-godišnja državljanka Mađarske svojim je BMW-om na autocesti A1, kod prometnog čvora Lučko – Zdenčina, izazvala lančani sudar. 

U trenutku nesreće vozila je na sedmom kilometru spomenute dionice, a kretala se lijevom prometnom trakom u smjeru juga. Pritom nije prilagodila brzinu gustoći prometa (kolona vozila) i uvjetima (zaustavljena vozila) što je u konačnici dovelo do sudara više osobnih automobila.

Prevezena u Kliniku za Traumatologiju

Prednjim krajem svog BMW-a udarila je u stražnji dio automobila Renault Megane virovitičkih registracijskih oznaka kojim je upravljao hrvatski državljanin (67), a koji je bio zaustavljen u koloni vozila. Renault je odbačen na Škodu Octaviju za čijim je volanom bio 35-godišnji Slovak. Škoda je pak udarila VW Golf austrijskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 32-godišnji Austrijanac. U nesreći su oštećena još dva automobila kojima su upravljali Slovaci stari 39 odnosno 72 godine.

Sva vozila, izuzev BMW-a, bila su zaustavljena u koloni vozila

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 61-godišnja putnica iz osobnog automobila virovitičkih registracijskih oznaka, a liječnička pomoć pružena joj je u Klinici za traumatologiju.

PODIJELI