PODIJELI

Erste Bank Eishockey Liga (EBEL) ove će godine po prvi put ugledati svjetlo dana na računalima, Xbox One konzolama i Play Stationu 4. Riječ je o suradnji koju je vodstvo lige postiglo s EA Sportsom, jednim od vodećih svjetskih brandova na području gaminga.

Tako će brojni navijači 12 klubova, među kojima je i Medveščak, svoje momčadi imati priliku voditi u igrici NHL 18 koja službeno na tržište izlazi 15. rujna. EBEL je time postao šesta europska liga koja je primljena u svijet popularne igrice NHL 18.

S obzirom da sve momčadi imaju punu licencu, to u prijevodu znači kako će navijači Medveščaka imati priliku osvojiti virtualni EBEL s Oldenom, Puskarichem, Balejem, Perkovichem i ostalim Medvjedima.

„Sretni smo što je EBEL sada član virtualnog svijeta i to je korak naprijed u našem razvoju. S EA Sportsom smo pronašli vrhunskog partnera, a sigurni smo kako će ovaj projekt izazvati oduševljenje kod navijača. Ovo je i odlična prilika da ligu približimo fanovima iz ostalih država“, kazao je generalni menadžer EBEL-a Christian Feichtinger.

(KHL Medveščak)

PODIJELI