PODIJELI

Kako je divno biti članom osječke bijelo-plave navijačke družine ovih dana. Osijek igra dobro, skuplja uspjehe na domaćoj i inozemnoj sceni, a navijači su osim rezultata zadovoljni i igrom.

Bočkaj igra odlično, Grezda pokazuje da će u budućnosti još dati mnogo, Lopa ponovno asistira i proigrava, obrana je uigrana. Ukratko, istok Hrvatske ponovno gleda dobar nogomet. U pozitivnom okruženju i između dvoboja s Austrijom iz Beča Slavonci će ugostiti žute iz Zaprešića.

A momčad Samira Toplaka u tom dvoboju nije bez šanse. Inter je odlično ušao u sezonu i s dvije pobjede, dva remija i jednim porazom čvrsto drži šesto mjesto na ljestvici sa samo bodom zaostatka za Osječanima. Inter čak ima i bolju gol razliku. Toplak bi se u ovoj utakmici mogao zatvoriti i preko Blaževića, Raka i Puljića tražiti priliku u kontrama, dok će Zekićeva momčad sigurno od prve minute jurnuti po pobjedu.

Zekić će vrlo vjerojatno odmoriti nekolicinu igrača budući da su utakmice s Austrijom sigurno prioritet i u slučaju prolaska ‘bečkih dječaka’ Osijek bi napravio svojevrsno čudo u okvirima momčadi regije Balkana. Gradski vrt u nedjelju od 21 sat. Slavonski inat protiv zaprešićkog diva.