PODIJELI

25. jesenski međunarodni bjelovarski Sajam središnje je mjesto okupljanja najvažnijih poslovnih subjekata u poljoprivredi, obrtništvu, gospodarstvu, ekologiji i ruralnom turizmu.

Uz bok najjačim sajmovima u regiji, kao članica udruženja EURASCO, tvrtka Bjelovarski sajam d.o.o. postala je proizvod broj jedan kada je o riječ o poljoprivredi, gospodarstvu, obrtništvu i turizmu. Najveća ovogodišnja manifestacija Bjelovarskog sajma okupit će brojne izlagače iz Hrvatske i regije.

Prvenstveno stočarski, poljoprivredni,ali i gospodarsko-obrtnički, međunarodni sajam u tri će sajamska dana okupiti najvažnije i najveće gospodarstvenike iz cijele regije i šire. Ove godine Sajam je po mnogočemu prešao europske okvire, po zanimanju stručne i šire javnosti.

PROMO

Tako će, zasigurno, najzapaženija zemlja ove godine biti Mađarska, zemlja partner ovogodišnje manifestacije.

Dolazak izlagača iz različitih zemalja pokazatelj su kvalitete i inovativnosti koju sajam nudi već godinama. Sajam je posljednjih godina sve veći, a u odnosu na prošlu, jesenski sajam rastao je i u broju izlagača.

Ove godine u sastavu 25. jesenskog međunarodnog sajma je manifestacija „Peti element“ na kojoj će se predstaviti izlagači iz područja obnovljivih izvora energije, grijanja, hlađenja, ogrijeva i peći, ekološki prihvatljivih sustava za grijanje, ali i privatnih šumo- posjednika i prerađivača drva.

PROMO

No, najvažniji dio jesenske manifestacije koji se održava već 25 godina uz veliku podršku Ministarstva poljoprivrede, je Državna stočarska izložba. Upravo taj dio, Bjelovarski sajam izdvaja od svih sajmova u regiji. Riječ je o specijaliziranoj, jedinstvenoj i zanimljivoj izložbi na kojoj će i ove godine biti predstavljeno nekoliko stotina grla stoke.

Državna stočarska izložba održava se uz podršku Hrvatske poljoprivredne agencije i stočarskih saveza. Među više od 500 izlagača, koliko ih je prijavljeno ove godine, svoje mjesto, upravo zbog stočarske izložbe, naći će i brojni s opremom za stočarstvo i farme, ali i poljoprivrednom mehanizacijom.

PROMO
PROMO

O novim tehnologijama i dostignućima u poljoprivredi, ali i područjima vezanima uz nju, govorit će domaći i strani stručnjaci na okruglim stolovima.

Cilj i budućnost su svakako moderan i zanimljiv izgled sajamskih manifestacija, ali i dodatni poboljšani uvjeti za izlagače.
Sajam u Gudovcu središte je komunikacije i dobrih poslova, iz godine u godinu prepoznaje to sve veći broj posjetitelja, kojih se ove godine očekuje više od 50 tisuća.

PODIJELI