PODIJELI

Turistička zajednica grada Svetog Ivana Zeline, od petka, 1. rujna, do nedjelje, 3. rujna, u parku zelinskog ŠRC-a organizira prvu Zelinsku šatorijadu. Cilj ove manifestacije je opuštanje i zabava u pozitivnoj atmosferi.

Sudionici će moći postaviti svoj šator, organizirati “dom” u prirodi, zabaviti se i veseliti, podijeliti zajednički doživljaje i družiti se pred sam početak novog radnog ciklusa za odrasle i povratka u školske klupe za djecu i mlade.
U sklopu manifestacije organizirat će se odbojka na pijesku, graničar i druge zabavne igre, a pridružit će se i skauti (izviđači) s pokaznim kampom uz demonstriranje svojih vještina.
Potrebno je sa sobom ponijeti hranu prilagođenu za boravak u prirodi, a organizatori će pripremiti vatru za roštilj, dok će u nedjelju svim kamperima imati osiguran zajednički ručak.
Ponesite šator, vreću za spavanje (za udobnije spavanje poželjan je madrac na napuhavanje ispod vreće), pribor za higijenu, baterijsku svjetiljku, vodu, čekić za zabijanje klinova, fotoaparat za bilježenje lijepih trenutaka, društvene igre, igrače karte, rezervnu odjeću…
Oni koji znaju svirati slobodno neka uzmu sa sobom gitaru ili neki drugi instrument.
Očekuje se da dođete s vlastitim šatorom i/ili opremom za kampiranje. Broj šatorskih mjesta je ograničen, a za određeni broj posjetitelja organizirat će se smještaj u izviđačkom šatoru.
Svi zainteresirani mogu se detaljnije informirati i obavezno prijaviti organizatoru Turističkoj zajednici grada Svetog Ivana Zeline na mail [email protected] ili telefonom 01/2061808.