PODIJELI

Gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima u utorak ujutro je u promet pustio Zagrebačku cestu, na dionici od Zagrebačke avenije do Jablanske ulice, na kojoj su od nedjelje trajali radovi na obnovi kolničke konstrukcije.

‘U samo 71 sat smo obnovili ovu dionicu Zagrebačke i već smo započeli s drugom fazom radova, na 1 200 metara dugoj dionici od Jablanske do Rudeške. Ta faza će biti gotova prije početka školske godine, u nedjelju 3. kolovoza’, najavio je Ante Todorić, voditelj podružnice Zagrebačke ceste te je napomenuo kako su radovi na danas otvorenoj dionici obuhvatili 450 metara kolnika te da je vrijednost izvedenih i planiranih radova na Zagrebačkoj cesti oko 2,3 milijuna kuna.

Gradonačelnik Bandić je iskazao zadovoljstvo što su radovi na većini važnih prometnica u gradu već gotovi te je najavio završetak ostalih radova na cestama do početka školske godine.

‘Preostalo nam je otvoriti Savsku i Vodnikovu do nedjelje i završiti dionicu Zagrebačke, od Ulice Ljubičica do Brestovečke ceste u smjeru Sesveta, a nakon toga krećemo prema rubnome dijelu grada, školama, vrtićima i manjim prometnicama’, objasnio je gradonačelnik.

PODIJELI