PODIJELI

Europski trg od 31.8. do 10.9. postat će dom 3. festivala svjetske kuhinje ‘Svijet na tanjuru’.

Ova gurmanska manifestacija u organizaciji Dobre Vibre uz ponudu delicija iz cijeloga svijeta donosi brojna iznenađenja.

Putovanje tradicionalno započinje domaćom hrvatskom kuhinjom, a zatim nas put okusa vodi od Dalekog istoka pa sve do egzotičnog juga.

Dođi sutra, 31.8., po svoju besplatnu porciju tjestenine s tarfuima by Juice Box od 19h. Uz hranu uživat ćeš i u nastupu ženskog tamburaškog sastava Rouge i benda Trnje Live Acoustic! 🙂

Posted by Svijet na tanjuru on Mittwoch, 30. August 2017

Od Šri Lanke, Indonezije, Kube i Koreje pa do Meksika, Ukrajine, Austrije i Indije, u 11 festivalskih dana imat ćeš priliku uživati u libanonskom motabalu, ruskim cheburekima, kubanskim churrosima, venecuelanskoj arepi te mnogim drugim delicijama. Doznat ćeš što je to poffertjes, kakvih sve vrsta sushija ima i kakvog je okusa pravi američki burger!

Iz daleke Indije dolazi nam specijalitet Murgh Makhani, a pripremat će ga Royal India /Authentic Indian Cuisine Zagreb!Vidimo se od 31.8. do 10.9. na Europskom trgu!

Posted by Svijet na tanjuru on Freitag, 25. August 2017

Osim dobre klope iz čitavog svijeta, odvijat će se i zabavni program. Bilo da želiš zaplesati uz ritam južnoameričkih plesova, okušati se u japanskim borilačkim vještinama, izraditi licitarsko srce za voljenu osobu ili oslikati svoje tijelo kanom, zanimljivih aktivnosti neće nedostajati!

Za ovo putovanje ti nije potrebna putovnica, već samo dobro raspoloženje i želja za ukusnom hranom, napisali su na svojoj Facebook stranici.

PODIJELI